Home » Fjerning, Nettleserkapere » Hvordan fjerne Enclosely.info (Chrome/Firefox/IE)

Hvordan fjerne Enclosely.info (Chrome/Firefox/IE)

Kan ikke Fjern Enclosely.info omdirigere ? Denne siden inneholder detaljert Enclosely.info flytting instruksjoner!

win-plus-r]

Det er noe skyggefulle om Enclosely.inf nettstedet. Hvis det kommer opp på skjermen, forberede problemer. Dette nettstedet viser tilstedeværelse av en ekkel nettleserkaprer. Enclosely.info kaprer ankommer datamaskinen i fullstendig stillhet og tærer. Denne parasitten er programmert til å ta over webleseren og å gjøre det til en visning av en annonse verktøy. Kaprer injiserer ulike annonser på hver nettside du laste stopper din videoer for reklamepausene og, selvfølgelig, omadresserer webområdetrafikk til sponset nettsteder. Hva er verre, denne inntrenger tendens til å bli mer aggressive som tiden går. Det kan ødelegge din småleser erfaring i sekunder. Parasitten styrker så mange annonser på sine ofre som lesere ikke kan vise dem riktig. Dårlig leseren vil fryse og sammenbruddet ofte. Du vil ikke kunne få utført arbeid. Kaprer vil avbryte du uavbrutt. Likevel, hvis du har nerver av stål, kanskje du tror at du kan bare ignorere inntrengeren. Vel, ikke gjør det. Enclosely.info kaprer skal ikke bli tolerert. Er mer enn et irritasjonsmoment. Det er ikke farlig. Denne parasitten samler inn informasjon om din online opptreden. Den sporer leserrelaterte dataene og lagrer den innsamlede informasjonen på en ekstern server. Parasitten vet alle dine online skritt. Hvilke nettsteder du besøker, hva videoer du ser, hva søke forespørsler du. Disse dataene kan ikke streik som også sensitive, men en dugelig annonsør trenger svært lite vellykket mål med tilpassede markedsføringskampanjer. Hva tror du vil skje hvis annonsøren har dårlige intensjoner? Mange skurkene bruke kaprer og ressursene for å lure ofrene til online ordninger. Ikke lek med lykken. Enclosely.info kaprer gjør deg til et lett mål. Beskytt deg selv! Fjern denne inntrenger umiddelbart!

fjerne Enclosely.inf

Hvordan kom jeg får infisert med?

Enclosely.info kaprer lurt du i installere den. Denne parasitten kan ikke installere seg selv. Det, tross alt, er ikke en genial virus. Kaprer er en enkel dataprogram. Og akkurat som alle andre programmer, må din (brukerens) godkjenning å få installert. Hva den ikke trenger er å be åpent. Denne inntrenger spør på sneakiest måte. Det stjeler din tillatelse. Nøkkelen til suksess er uforsiktighet og uaktsomhet. Ikke gjør jobben sin lettere. Være årvåken i stedet. Du kan hindre at denne parasitten lykkes. Alt du gjør er å være mer forsiktig. Spesielt når du installerer nye programmer. Alltid velge installasjonsalternativet Avansert i veiviseren. Hvis det er tilgjengelig, for all del, velger du den. Programvareutviklere knytte ofte flere programmer til nyttelast filene av sine programmer. Under Avansert, vil du bli presentert med en liste over alle ekstra skal installeres. Deselect seg. Oftere enn ikke, er disse tredjepartsprogrammer skadelig. Dessuten, hvis du virkelig trenger dem, du ville har lastet dem ned selv. Så fjerne alle uønskede programmer. Kontroller at du vet hva du gir din tillatelse til. Les vilkårene og Conditions/ lisensavtale for sluttbrukere (EULA). Hvis du oppdager noe utenom vanlige, kan du umiddelbart avbryte installasjonen. Dette er datamaskinen, du bestemmer hva du være installert på den. Ikke la andre ta denne beslutningen for deg. Andre malware distribusjonsmetoder du bør holde et øye ut for er gode gamle nettsøppelmeldinger, torrents og falske oppdateringer. Du kan bare hindre disse metodene i å lykkes! Alltid gjøre din diligence!

Hvorfor er det farlig?

Enclosely.info kaprer er en trussel som ikke bør være datamaskinen. Det er svært påtrengende og irriterende. Likevel, det er like farlig. Kaprer har ingen sikkerhetsmekanisme. Det bekreftes ikke reklame vises så fritt. Verken kontrollerer det annonsørene bak annonsene. Mange kjeltringer dra nytte av denne parasitten. De bruker den til å spre villedende og villedende reklame. De har også omadressere webområdetrafikk til tvilsomme nettsteder. En ubekreftet annonse kan oppstå uberettiget forventninger i beste fall. I verste fall vil det viderekoble deg til et infisert webområde. Ett klikk er alt som trengs for et virus å lastes ned. Også kan kaprer omdirigere å svindel websider. Skurkene målrette din lommebok. De er klar til å gjøre hva det tar for å få pengene dine. Kaprer er et flott verktøy i sitt arsenal. Denne parasitten er et brudd på sikkerheten. Det eksponerer deg til mange truslene. Ikke lek med lykken. Fjerne den Enclosely.info hijacker før det lokker i noen ordningen! Ikke nøl med å slette den. Kaprer forbedrer ikke brukeropplevelsen. Fjerning, derimot, vil. Med parasitten gått, vil nettleseren utføre mye raskere. Du vil merke at tilkoblingen er også raskere enn før. Så, ikke kast bort tiden din! Få tilbake kontrollen over webleseren. Rense den for godt!

Hvordan fjerne Enclosely.info virus

Enclosely.info infeksjonen er spesielt designet for å tjene penger til sine skapere en måte eller annen. Spesialister fra forskjellige leverandører av antivirusprogrammer som Bitdefender, Kaspersky, Norton, Avast, ESET, etc. anbefaler at det er ingen ufarlig virus.

Hvis du utfører nøyaktig trinnene du bør kunne fjerne den Enclosely.info infeksjon. Følg fremgangsmåtene i rekkefølgen. Vennligst vurdere å skrive ut denne veiledningen eller har en annen datamaskin. Du trenger ikke noen USB-pinner eller CDer.

Trinn 1: spore Enclosely.info i minnet i

Trinn 2: Finn plassering av Enclosely.info

Trinn 3: slette Enclosely.info spor fra Chrome, Firefox og Internet Explorer

Trinn 4: angre skaden gjort av viruset

Trinn 1: Spore Enclosely.info i minnet i

 • Åpne Oppgavebehandling ved å trykke CTRL + SKIFT + ESC tastene samtidig
 • Nøye vurdere alle prosesser og stoppe de mistenkelige seg.

end-malicious-process

 • Skriv ned filplasseringen for senere bruk.

Trinn 2: Finn plassering av Enclosely.info

Vise skjulte filer

 • Åpne en mappe
 • Klikk på “Organisere” knappen
 • Velge “Brosjyre og søke valgmulighetene”
 • Velg “Vis”-kategorien
 • Alternativet “Vis skjulte filer og mapper”
 • Uncheck “Gjemme beskyttet driftssystem fil-størrelse”
 • Klikk “Apply” og “OK”-knappen

Feilfri Enclosely.info virus fra windows-registret

 • Når operativsystemet laster trykk samtidig på Vinduer Varesymbol Knapp og R -tasten.

win-plus-r

 • En dialogboks åpnes. Type “Regedit”

regedit

Avhengig av din OS (x86 eller x64) gå til:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

 • og slette skjermen navn: [RANDOM]

slette backgroundcontainer

 • Deretter åpner din utforske, og navigere å: %appdata% brosjyre og fjerne den skadelige kjørbart.

Rengjør HOSTS-filen for å unngå uønskede nettleseren omadressering

Gå til %windir% /system32/ Drivers/ etc/ vert

hvis du er hacket, blir det utenlandske IP adresser koblet til deg på bunnen. Ta en titt nedenfor:

hosts-redirect-virus

Trinn 3: Feilfri Enclosely.info spor fra Chrome, Firefox og Internet Explorer

 • Åpne Google Chrome

 • I Hovedmenyen, velg verktøy

deretter utvidelser

 • Fjern Enclosely.info ved å klikke på det lille gjenvinne kasse
 • Tilbakestill Google Chrome ved å slette den gjeldende brukeren å sørge for at ingenting er igjen
 • disable Enclosely.info from chrome

  • Åpne Mozilla Firefox

  • Trykk samtidig på Ctrl + Skift + A
  • Deaktivere uønskede forlengelse
  • Gå til Hjelp
  • Deretter Feilsøke informasjon
  • Klikk på Tilbakestill Firefox

  fjerne Enclosely.info from firefox

  • Åpne Internet Explorer

  • På øvre høyre hjørne Klikk på Gear-ikonet
  • Klikk på Alternativer for Internett
  • gå til verktøylinjer og utvidelser , og deaktivere de ukjente filtyper
  • Velg kategorien Avansert og klikk på Tilbakestill

  fjerne Enclosely.info from ie

  • Start Internet Explorer

  Trinn 4: Angre skaden gjort av Enclosely.info

  Dette kan endre DNS-innstillingene.

  Oppmerksomhet! dette kan bryte tilkoblingen. Før du endrer DNS-innstillingene for å bruke Google Public DNS for Enclosely.info, må du skrive ned gjeldende serveradressene på et papirark.

  Du må gjøre følgende for å løse skaden gjort av viruset.

  • Klikk startknappen for å åpne Start-menyen, skriver Kontrollpanel i søkeboksen og velge Kontrollpanel i resultatene vises ovenfor.
  • gå til nettverks- og Internett
  • deretter nettverk og deler senter
  • deretter endre innstillinger for nettverkskort
  • Høyreklikk på aktiv Internett-tilkobling , og klikk Egenskaper. Under kategorien nettverk finner Internet Protocol versjon 4 (TCP/ IPv4). Venstre klikk på den og klikk deretter på Egenskaper. Begge alternativene skal automatisk! Som standard det skal settes “motta IP-adresse automatisk” og den andre som “motta DNS-serveradresse automatisk!” Hvis de ikke bare endre dem, men hvis du er del av et domenenettverk bør du kontakte din Domene Administrator for å angi disse innstillingene, ellers den Internett vil bryte!

  Du må rengjøre alle din nettlesersnarveier også. Å gjøre at du må

  • Høyreklikk på snarveien til din favoritt nettleser, og velg deretter Egenskaper.

  safebrowsing-biz-shortcut-fjerning

  • i mål-feltet Fjern Enclosely.info argumentet og deretter bruke endringene.
  • Gjenta det med snarveier til andre nettlesere.
  • Sjekk din planlagte oppgaver å sørge for at viruset ikke vil ned seg selv igjen.

  Hvor å fjerne Enclosely.info Virus (automatisk) fjerning Guide

  Vennligst i tankene at når du er infisert med et enkelt virus, det kompromisser systemet og la alle dører åpne for mange andre infeksjoner. Sikre manuell fjerning er vellykket, anbefaler vi for å bruke en gratis skanner av profesjonelle antimalware program for å identifisere mulig register matrester eller midlertidige filer.

  This article was published in Fjerning, Nettleserkapere. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

  © 2020 slettvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in