Home » Ransomware » Fjerne. Nbes fil virus (+ gjenopprette filer)

Fjerne. Nbes fil virus (+ gjenopprette filer)

Hvordan fjerne. [ ] filutvidelse ransomware?

win-plus-r]

Nbes virus er et navn på en ransomware malware. Disse programmene følger samme design, og handle i en ganske mye identisk måte. Og alle disse programmene er en fullstendig pest på systemet. Den ransomware trusselen bruker lureri for å få tilgang til din PC. Så, en gang dens inne, korrupt den igjennom og igjennom. Nbes bruker AES-kryptografi til å kryptere alle filer du har. Alt du holder på datamaskinen blir låst. Dokumenter, bilder, musikk, videoer. Ingenting unnslipper infeksjonen nå. Verktøyet legger en spesiell “. Nbes “forlengelse på slutten av hver av filene dine. Og når det er på plass, så er det det. Filene blir gjort ubrukelige. Du kan ikke åpne dem, og eventuelle tiltak i forsøk på å berge dem er meningsløst. Det eneste alternativet for utgivelse, den ransomware forlater deg, er betaling. Det sier så i løsepenger notatet etterlater deg. Dens ‘ en READ_ME. txt arkiv, du finner inne enhver berørt brosjyre, likeledes idet opp på din desktop. Innholdet er ganske standard. Notatet ledetråder deg inn i din nåværende situasjon. Det sier at systemet lider en ransomware infeksjon. Og hvis du ønsker å fjerne krypteringen det pålagt, må du betale løsepenger. IKKE Betal disse menneskene en krone! Selv om den forespurte beløpet var ikke så opprørende, eksperter fortsatt fraråder betaling! Det bare forverres din knipe. Akt deres ord, og forkaste dine data. Si farvel til filene dine, og gå videre. Neste gang, gjør back-ups, slik at du ikke lider et slikt tap. Det kan virke som en hard råd, men det er det beste løpet av handlingen, kan du ta.

Dynamer startup location]

Hvordan ble jeg smittet med?

Ransomware verktøy som Nbes er ganske fordekte. De er villedende og invasiv. Oftere enn ikke, trenger du ikke innser at de er på datamaskinen før de streik. Og de klarer det via lureri og svik. Skjønt, disse verktøyene trenger brukerens tillatelse til å få det, de fortsatt en tendens til å gå inn usett. Hvordan? Vel, de lurer deg. De byttedyr på din uaktsomhet, og klarer å lure deg. Du godtar å la dem i uten engang å vite det. Og, det er fordi du er uforsiktig på et tidspunkt du bør være ekstra forsiktige. For eksempel når du installerer antatte oppdateringer eller verktøy. Freeware og falske oppdateringer er blant de vanligste middel til infiltrasjon. Men uansett hvilken metode, blir verktøyet til, er det ubrukelig uten din uaktsomhet. Tross alt, hvis du er grundig nok, kan du ta det i loven. Og folie sine forsøk på slithering i. Hvis du gir i naivitet og hastverk, men ikke bli overrasket over å finne malware på PCen. Og, den ransomware slag er, uten tvil, det verste å bli sittende fast med. Hvis du vil beholde Nbes borte fra systemet, må du være forsiktig. Prøv å være mer årvåken når du arbeider med freeware, eller noe annet du tillater inn i systemet. Due diligence er viktig i kampen mot infeksjon. Siden de byttedyr på uaktsomhet, ikke gi det! Alltid velge forsiktighet over distraksjon, naivitet, og hastverk. Du vil ikke angre.

windows system restore] fjerne nbes

Hvorfor det? Nbes filtypen farlig?

]

Når Nbes låser dataene dine, er du i ganske gåte. Du står overfor et valg. Å betale eller ikke betale. Og, sier vi: ikke. Ikke Betal disse menneskene noe for deg vil angre på å gjøre denne beslutningen. Og, her er hvorfor. Tenk på hva som skjer etter at du overfører pengene. Du stoler på Cyber kriminelle å gå gjennom med det de lovet. Tror du det er klokt å vente på extortionists å holde sin ende av handelen? Det er ganske usannsynlig at de vil. Bortsett fra, selv om de gjøre sende du et eller annet, fulgte innbetaling, dont ‘ bli din håpe opp. Hva om dekryptering nøkkelen, de ga deg, ikke fungerer? Hva om det er feil en? Og selv om det er riktig nøkkel, hva skjer videre? Du bruker den, og filene blir låst opp. Og da? Krypteringsnøkkelen fjerner krypteringen, ikke encrypter. Nbes lurer fremdeles et sted på datamaskinen. Du har null garantier for at det ikke vil slå igjen. Det kan være en time etter dekryptering, en dag, en uke, en måned. Det kan skje. Og, hvis det gjør som det sannsynligvis vil, vil du betale igjen? Hvor mye penger er du forberedt på å kaste på disse menneskene før du godtar det uunngåelige? At dataene er bare ikke verdt det. For ikke å nevne, betalingen er lik du gir tilgang til personvernet til fremmede. Ja, når du overfører løsepenger, du private personlige og finansielle detaljer. Informasjon, som cyber kriminelle kan deretter få tilgang til og utnytte. Unødvendig å si, det er ikke en ønskelig utfall. Beskytt ditt privatliv fra klørne til Cyber kidnapperne! Når du finner Nbes har overtatt systemet ditt, kan du kutte tapene dine. Forkast dataene dine i navnet til ditt private liv. Tross alt, personvern er uerstattelig. Og, filene er.

] ]

. Nbes filtype fjerning instruksjoner

Trinn 1: Drep den ondsinnede prosessen

Steg 2: avsløre gjemt fil-størrelse

steg 3: finne oppstart plasseringen

steg 4: komme seg. [ ] filtypen krypterte filer

Trinn 1: stoppe den skadelige prosessen ved hjelp av Windows Task Manager

  ]
 • Åpne Oppgavebehandling ved å trykke CTRL + SKIFT + ESC samtidig
 • Finn prosessen med ransomware. Ha inne sinn det denne er vanligvis en tilfeldig utviklet arkiv.
 • ]

 • Før du dreper prosessen, skriver du inn navnet på et tekstdokument for senere referanse.

] end-malicious-process

 • Finn eventuelle mistenkelige prosesser knyttet til. Nbes filutvidelse kryptering virus.
 • Høyreklikk på prosessen
 • ]

 • Åpne filplassering
 • Avslutt prosess
 • Slett katalogene med de mistenkelige filene.
 • Ha inne sinn det prosessen kan hiding og meget vanskelig å merker

Trinn 2: Vis skjulte filer

 • Åpne en hvilken som helst mappe
 • Klikk på “Organiser”-knappen
 • Foretrekker “brosjyre og søke valgmulighetene”
 • Velg “View”-fanen
 • Velge “viser gjemt fil-størrelse og brosjyre” valgmuligheten
 • Uncheck “Gjemme beskyttet driftssystem fil-størrelse”
 • Klikk “Apply” og “OK”-knappen

Steg 3: finne. Nbes filtype kryptering virus oppstart plassering

 • En gang driftssystemet laster presse samtidig det Vinduer Varesymbol Knapp og det R nøkkel.

win-plus-r

Avhengig av operativsystemet (x86 eller x64) Naviger til:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] eller
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
[

  ]
 • og slette visningsnavn: [RANDOM]

slette backgroundcontainer

 • Så åpen din utforske og navigere å:

Naviger til mappen %appdata% , og slett den kjørbare filen.

Du kanne alternativt bruk din msconfig Vinduer program å dobbel sjekk det effektuering punkt av det virus. Vær oppmerksom på at navnene i maskinen kan være forskjellige som de kan genereres tilfeldig, det er derfor du bør kjøre en profesjonell skanner for å identifisere ondsinnede filer.

Trinn 4: Hvordan gjenopprette krypterte filer?

 • Metode 1: den første og beste metoden er å gjenopprette data fra en nylig sikkerhetskopi, i tilfelle du har en.

windows system restore

 • Metode 2: fil Recovery Software -vanligvis når ransomware krypterer en fil det først lager en kopi av den, krypterer kopien, og deretter sletter originalen. På grunn av dette kan du prøve å bruke filgjenoppretting programvare som Data Recovery Pro å gjenopprette noen av de opprinnelige filene.
 • Metode 3: Shadow Volume Kopier -som en siste utvei, kan du prøve å gjenopprette filene dine via Shadow Volume eksemplarer. Åpne Shadow Explorer -delen av pakken, og velg stasjonen du vil gjenopprette. Rett falle i staver opp på alle arkiv du vil gjerne restaurere og falle i staver eksport opp på den.
This article was published in Ransomware. Bookmark the permalink for later reference by pressing CTRL+D on your keyboard.

© 2021 slettvirus.com. All Rights Reserved. Kontakt. Log in